Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت خارجی باتری گرافنی ساخته است که بعد از انجماد کامل و یخ‌زدایی مجدد، می‌تواند به خوبی کار کند. این باتری برای استفاده در دوچرخه‌های برقی ساخته شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو یدیا (Yadea)، برجسته‌ترین برند دوچرخه برقی جهان، در رویدادی در ۲۳ سپتامبر در Wuxi، تعدادی از محصولات و نوآوری‌های روز دنیا را رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله دستاورد‌های نمایش داده شده می‌توان به باتری گرافنی Graphene ۳.۰ Battery اشاره کرد که نشان می‌دهد چگونه این شرکت همچنان از نقاط قوت خود برای پیشرفت فناوری دوچرخه برقی استفاده می‌کند.

شیفو وی، مهندس ارشد بخش تحقیق و توسعه Yadea، می‌گوید: «فناوری‌ها و محصول جدید منتشر شده توسط یدیا نقطه عطفی در تحقیقات و توسعه مستمر ما است و همچنین یک نمونه قدرتمند از موقعیت رهبری ما در پیشرفت فناوری صنعتی است. یدیا همیشه رضایت مصرف‌کنندگان را به‌عنوان هدف نهایی تحقیق و توسعه در نظر گرفته است. وی گفت: «Graphene ۳.۰ Battery چیزی است که ما به‌خصوص برای کسانی که در مورد استقامت باتری در زمستان نگران هستند، ساخته‌ایم.»

این باتری دارای مقاومت در برابر درجه حرارت بسیار پایین بوده، ظرفیت باتری و دوام بسیار بالایی دارد. این شرکت الکترولیت ضدیخ را به باتری اضافه کرده است که می‌تواند به‌طور پویا با شرایط مختلف محیطی سازگار شود، دمای باتری را تنظیم کرده و اطمینان حاصل کند که مسافت پیموده شده خودرو‌های برقی در زمستان کاهش نمی‌یابد. در عین حال، این باتری در برابر درجه حرارت شدید مقاوم است و می‌تواند دامنه دمایی بین منفی۲۰ تا ۵۵ درجه سانتی‌گراد را تحمل کند.

برای نشان دادن ویژگی مقاومت این باتری در دمای فوق‌العاده پایین، مسئولان این شرکت این باتری را ۷۲ ساعت قبل از رویداد، در یخ منجمد کردند. در طول رویداد، یخ شکسته شد و باتری برداشته شد، سپس روی دوچرخه نصب شد. با وجود یخ زدگی، دوچرخه برقی به خوبی کار می‌کرد.

در مقایسه با باتری‌های معمولی سرب-اسیدی، ظرفیت Graphene ۳.۰ Battery بین ۲۰ تا ۲۵ درصد بهبود یافته است. این باتری با استفاده از مواد اولیه جدیدی ساخته شده‌است که می‌تواند تا ۱۰۰۰ بار شارژ و تخلیه شود. می‌توان عمر باتری را تا سه برابر بیشتر از سایر باتری‌های معمولی افزایش داد و دوام آن را حفظ کرد.

در این رویداد، یدیا همچنین از Champion Series ۲.۰ E ۸ جدید رونمایی کرد که مجهز به Graphene ۳.۰ Battery بوده و برد آن حدود ۲۰۰ کیلومتر است.

یدیا یک شرکت پیشرو در توسعه و تولید وسایل نقلیه دوچرخه برقی از جمله موتورسیکلت‌های برقی است. این شرکت محصولات خود را به ۵۰ میلیون کاربر در بیش از ۸۰ کشور جهان فروخته است و دارای شبکه‌ای از ۳۵۰۰۰+ خرده فروش در سراسر جهان است. فروش محصولات Yadea به صرفه‌جویی ۹٫۰۷ میلیون تن بنزین و حذف ۳۱٫۰۶ میلیون تن CO ۲، معادل کاشت ۳۱٫۰۶ میلیارد درخت، کمک کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: باتری خودرو فناوری نانو دوچرخه برقی دوچرخه برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۷۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش انتشار کربن، همچنان یک نگرانی مهم زیست‌محیطی

گزارش آژانس بین‌المللی انرژی در مارس ۲۰۲۳ حاکی از این است که انتشار کربن ۰.۹ درصد معادل ۳۲۱ میلیون تن افزایش یافته و به بالاترین حد خود یعنی ۳۶.۸ گیگا تن رسیده است. از این میزان افزایش، ۶۰ میلیون تن را می‌توان به افزایش تقاضای سرمایش و گرمایش ناشی از تغییرات آب‌وهوا نسبت داد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، پیشرفت بشر در قرن گذشته بدون هزینه نبوده است. هرچند استانداردهای زندگی با حدود ۱۰۰ هزار پرواز روزانه که مسافران را بر فراز آسمان جابه‌جا می‌کنند، ۱.۵ میلیارد خودرو در جاده‌ها و محصولات بی‌شماری که هر روز از کارخانه‌ها خارج می‌شوند، بالا رفته است اما همراه با این افزایش، میزان انتشار کربن جهانی نیز افزایش یافته است.

گزارش آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) در ماه مارس سال ۲۰۲۳ حاکی از این است که انتشار کربن ۰.۹ درصد معادل ۳۲۱ میلیون تن افزایش یافته و به بالاترین حد خود یعنی ۳۶.۸ گیگا تن رسیده است. از این ۳۲۱ میلیون تن افزایش دی‌اکسید کربن، ۶۰ میلیون تن را می‌توان به افزایش تقاضای سرمایش و گرمایش ناشی از تغییرات آب‌وهوایی شدید و ۵۵ میلیون تن را به نیروگاه‌های هسته‌ای نسبت داد. بر اساس گزارش مؤسسه ملی علوم بهداشت محیطی، انتشارات حاصل از وسایل نقلیه، تولید مواد شیمیایی، نیروگاه‌های زغال‌سنگ و استفاده از گاز طبیعی برای گرم کردن خانه‌ها منابع اولیه آلودگی هوا توسط انسان هستند که متعاقباً منجر به تشدید پدیده گرمایش جهانی می‌شوند. گزارش‌ها نشان می‌دهد که ۹۸ درصد از جمعیت جهان بین ژوئن تا سپتامبر ۲۰۲۳ در معرض گرمایش جهانی قرار گرفتند.

انتشار گازهای گلخانه‌ای حاصل از نفت تأثیر بسیاری در افزایش آلودگی‌ها داشته و با ۲.۵ درصد معادل ۲۶۸ میلیون تن به ۱۱.۲ گیگا تن در سال ۲۰۲۲ افزایش یافته است. حدود نیمی از این افزایش مربوط به حمل‌ونقل هوایی است که از زمان همه‌گیری کووید -۱۹ اولویت اول افراد برای مسافرت شد.

اقدامات شرکت‌های بزرگ برای کنترل آلودگی

چندین شرکت بزرگ در سال‌های اخیر اقداماتی را برای کنترل آلودگی و حفاظت از محیط زیست انجام داده‌اند. برای نمونه شرکت مایکروسافت در سال ۲۰۲۰ اعلام کرد که برای کاهش آلودگی ناشی از پروازهای تجاری کارکنان خود، اعتباراتی برای سوخت پایدار مخصوص هوانوردی برای پروازهای بین سیاتل و سانفرانسیسکو، سن‌خوزه و لس‌آنجلس خریداری می‌کند زیرا سفرهای کاری این شرکت سه درصد از انتشار کربن شرکت در سال ۲۰۱۹ را تشکیل می‌داد.

شرکت آمازون نیز در سپتامبر سال گذشته در فناوری جذب مستقیم ذرات از هوا (DAC) سرمایه‌گذاری کرد که جو را از گازهای گلخانه‌ای پالایش می‌کند. این شرکت اعلام کرد که که طی ۱۰ سال آینده هزینه حذف ۲۵۰ هزار تن کربن را پرداخت می‌کند زیرا معتقد است که این تصمیم به تحقق هدف آن برای انتشار خالص کربن صفر تا سال ۲۰۴۰ کمک خواهد کرد.

شرکت اوبر طرح‌های خود را با نیازهای محیطی هماهنگ کرده است و با هدف تمرکز بر پایداری، در سال ۲۰۱۸ طرح انتقال از تاکسی به اسکوتر و دوچرخه الکترونیکی را ارائه داد و دوچرخه‌های الکترونیکی را در ایالات متحده راه‌اندازی کرد. این شرکت در سال ۲۰۱۹ در یک استارت‌آپ اشتراک دوچرخه و در سال ۲۰۲۰ در یک شرکت اسکوتر برقی سرمایه‌گذاری کرد. پس از راه‌اندازی موفقیت‌آمیز دوچرخه‌های الکترونیکی در اروپا و آمریکای شمالی، در آگوست ۲۰۲۳ وارد بازارهای آفریقا شد.

آلوده‌ترین کشورهای جهان

آژانس بین‌المللی انرژی در گزارش مربوط به میزان افزایش آلودگی در سال ۲۰۲۲، تجزیه‌وتحلیل دقیق و منطقه‌به‌منطقه‌ای روی کشورهای با بیشترین میزان آلودگی انجام داده است که اطلاعات گسترده‌ای در مورد مصرف انرژی، شاخص‌های اقتصادی و آب‌وهوا را در بر می‌گیرد. بر اساس این اطلاعات و با استفاده از دو معیار آلودگی هوا و کیفیت آب، آلوده‌ترین کشورهای جهان به شرح زیر معرفی می‌شوند. لازم به ذکر است که امتیاز هر کشور میانگین امتیاز آن در کنترل آلودگی هوا و کیفیت آب آشامیدنی است.

چاد با امتیاز یک، آلوده‌ترین کشور جهان است. غلظت ذرات معلق در هوای این کشور بالای ۸۹.۷ میکروگرم بر مترمکعب است که در سطح هشدار جدی قرار دارد و همچنین از نظر کیفیت آب به‌عنوان آلوده‌ترین کشور رتبه‌بندی می‌شود.

بورکینافاسو با امتیاز پنج یکی از آلوده‌ترین کشورها در زمینه هوا و آب است و غلظت ذرات معلق در هوای آن به ۶۳ میکروگرم در متر مکعب رسیده است.

پاکستان با امتیاز هفت سومین کشور آلوده جهان است که این رتبه به دلیل غلظت بالای آلاینده‌ها در حد ۷۰.۹ میکروگرم بر متر مکعب در هوا و امتیاز ۱۷.۴ از ۱۰۰ برای آب آشامیدنی و بهداشت است. لاهور یکی از بزرگترین شهرهای پاکستان است که در سال ۲۰۲۲ نیز به عنوان آلوده‌ترین شهر جهان اعلام شد.

نیجریه با امتیاز ۱۰ به دلیل تخلیه زباله‌های خانگی و صنعتی در رودخانه‌ها و نشت نفت به منابع آب، پایین‌ترین رتبه در جهان بعد از چاد را در زمینه کیفیت آب دارد.

در رتبه پنجم، هند با امتیاز ۱۰.۵ قرار دارد و نام آن در میان کشورهایی با خطرناک‌ترین کیفیت هوا به چشم می‌خورد و از نظر کیفیت آب نیز وضعیت خوبی ندارد. در مارس ۲۰۲۳، ۱۲ شهر از ۱۵ شهر آلوده در آسیای جنوبی و مرکزی، شهرهای هند بودند.

رواندا با امتیاز ۱۱.۵ دهمین کشور آلوده جهان از نظر کیفیت آب است و از نظر آلودگی هوا در رتبه سیزدهم بدترین کشورها قرار دارد. طوفان‌های گردوغبار، آتش‌سوزی‌های جنگلی، فوران‌های آتشفشانی و کاهش پارک‌ها، جنگل‌ها و تالاب‌ها از عوامل اصلی چالش‌های زیست‌محیطی پیش روی این کشور هستند.

امتیاز بنگلادش در این فهرست ۱۲ است که به دلیل غلظت بالای ذرات معلق در هوا در حد ۶۵.۸ میکروگرم بر مترمکعب است. بر اساس شاخص زندگی کیفیت هوا در سال ۲۰۲۳، ساکنان بنگلادش به دلیل آلودگی، شاهد ۶.۸ سال کاهش در شاخص امید به زندگی هستند.

سودان به دلیل درگیری‌های مسلحانه، تخریب زمین، جنگل‌زدایی و آلودگی هوا و آب با یک بحران کامل زیست‌محیطی مواجه است و امتیاز ۱۳.۵ از نظر آلودگی دارد.

اتیوپی با امتیاز ۱۴ در رتبه پنجم بدترین کشورها از نظر کیفیت آب قرار دارد. بیش از ۹۷ میلیون نفر در این کشور از بهداشت مناسب بهره نمی‌برند و بیش از ۶۲ میلیون نفر تحت تأثیر بحران آب قرار دارند که معادل ۷.۵ درصد از کل مردم مواجه با بحران آب در جهان است.

رتبه دهم این لیست به اوگاندا با امتیاز ۱۴.۵ تعلق می‌گیرد. طبق گفته سازمان جهانی بهداشت، احتمال مرگ اوگاندایی‌ها در اثر آلودگی هوا دو برابر بیشتر از شهروندان کنیا است.

کد خبر 751612

دیگر خبرها

  • موتورهای بازار برقی می شوند | وام 4 درصدی برای خرید موتور برقی
  • افزایش انتشار کربن، همچنان نگرانی زیست‌محیطی اصلی جهان
  • افزایش انتشار کربن، همچنان یک نگرانی مهم زیست‌محیطی
  • واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!
  • رونمایی از اولین محصولات برقی سامانه یکپارچه خودرو
  • هوش مصنوعی عمر باتری گوشی گلکسیS۲۵ را بیشتر می‌کند
  • هونگچی EQM5 برقی بی ام کارز + مشخصات، عکس و قیمت Hongqi EQM5
  • عدم صدور ویزا همچنان مشکل جدی ماست/ المپیک را قطعی شده می‌دانم
  • چطور باتری های لیتیومی صنعت خودرو را دگرگون کردند
  • سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!